Информация за връзка

Информация за връзка

Ние ценим прозрачността и достъпността в нашите бизнес практики, особено когато става въпрос за обслужване на нашите уважаеми клиенти в Европейския съюз (ЕС). Съгласно разпоредбите на ЕС, за нас е задължително да предоставим ясна и лесно достъпна информация за контакт на нашия уебсайт.

Как да стигнете до нас:

Ние се ангажираме да бъдем на разположение, за да ви помогнем бързо и ефективно. Ето как можете да се свържете с нас:

Имейл: info@handn-co.com Чувствайте се свободни да ни изпратите имейл по всяко време и нашият специализиран екип за поддръжка на клиенти ще се свърже с вас възможно най-скоро.

Телефон: +359 89 425 1225 За спешни запитвания или незабавна помощ можете да се свържете с нас по телефона в работното ни време.

Защо информацията за контакт има значение:

Предоставянето на точна и леснодостъпна информация за контакт гарантира, че можете да се свържете с нас с всякакви въпроси, притеснения или отзиви, които може да имате относно вашето пазаруване. Независимо дали имате нужда от помощ при поръчка, имате запитване за продукт или просто искате да предоставите обратна връзка, ние сме тук, за да изслушаме и помогнем.

Поверителност и сигурност на данните:

Бъдете сигурни, че всяка лична информация, която предоставяте, когато се свързвате с нас, ще бъде обработена в съответствие с нашата политика за поверителност и приложимите закони за защита на данните. Вашата поверителност и сигурност са нашите основни приоритети и ние се ангажираме да защитаваме вашата информация на всяка стъпка.

Ние сме тук за вас:

В Handn Company Ltd. се стремим да предоставим изключително обслужване на клиентите и да гарантираме безпроблемно пазаруване за всички наши клиенти, включително тези в ЕС. Ако имате въпроси или притеснения относно нашата информация за контакт или нещо друго, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук, за да ви помогнем с каквото можем.

Благодарим ви, че избрахте www.handn-co.com Очакваме с нетърпение да ви обслужим!

Забележка: Нашата информация за контакт подлежи на промяна, така че, моля, проверявайте периодично за актуализации.

  • Handn Company Ltd.

    България, Дългопол, Георги Димитров №85, Пощенски код: 9250

  • ТЕЛЕФОН

    +359 894 251 225

  • ЕЛЕКТРОННА ПОЩА

    info@handn-co.com

1 на 3

Форма за контакти