Изпращане и доставка

Информация за изпращане и доставка

В HandN Company Ltd се стремим да предоставим удобни и надеждни опции за доставка, за да сме сигурни, че вашите поръчки ще достигнат до вас навреме. По-долу ще намерите подробна информация за нашите правила за доставка и процедури за доставка:

1. Методи за доставка:

Ние предлагаме множество методи за доставка, за да отговорим на вашите нужди и предпочитания:

  • Стандартна доставка: Нашата стандартна опция за доставка обикновено доставя в рамките на 14 работни дни за вътрешни поръчки и 32 или повече работни дни за международни поръчки.

2. Тарифи за доставка:

Тарифите за доставка се изчисляват въз основа на различни фактори, включително избрания метод на доставка, дестинацията на пакета и теглото или размерите на поръчаните артикули. Можете да видите тарифите за доставка, приложими за вашата поръчка, по време на процеса на плащане, преди да финализирате покупката си.

3. Време за обработка на поръчката:

Поръчките обикновено се обработват и изпращат в рамките на 48 часа след направата им. Моля, обърнете внимание, че времето за обработка на поръчката може да варира в зависимост от наличността на продукта, обема на поръчката и други фактори. Ще получите имейл за потвърждение с информация за проследяване, след като поръчката ви бъде обработена и изпратена.

4. Проследяване на вашата поръчка:

След като поръчката ви бъде изпратена, ще получите имейл за потвърждение на доставката, съдържащ номер за проследяване. Можете да използвате този номер за проследяване, за да наблюдавате състоянието и местоположението на вашия пакет чрез уебсайта на нашия превозвач. Моля, изчакайте до 24 часа, за да се актуализира информацията за проследяване, след като поръчката ви бъде изпратена. Ако не сте получили SMS или имейл с номера за проследяване на вашата поръчка, моля, свържете се с нас, за да можем да прегледаме и определим статуса на вашата поръчка.

5. Международна доставка:

Ние предлагаме международна доставка до избрани страни по света. Тарифите за международна доставка и времето за доставка може да варират в зависимост от дестинацията и избрания метод на доставка. Моля, имайте предвид, че митата, данъците и таксите за внос могат да се прилагат за международни поръчки и клиентите носят отговорност за всички възникнали допълнителни такси.

6. Ограничения за доставка:

Някои артикули може да са предмет на ограничения за доставка или разпоредби, наложени от местните власти или превозвачите. Тези ограничения може да повлияят на наличността на опции за доставка или времена за доставка за конкретни продукти или дестинации. Стремим се да спазваме всички приложими разпоредби и да предоставяме алтернативни решения за доставка, когато е възможно.

7. Доставка до множество адреси:

Понастоящем можем да изпращаме поръчки само до един адрес на транзакция. Ако искате да изпратите артикули на няколко адреса, моля, направете отделни поръчки за всеки адрес за доставка.

8. Проблеми с доставката:

В редките случаи, когато срещнете проблеми с доставката на вашата поръчка, като закъснения, щети или липсващи елементи, моля, свържете се незабавно с нашия екип за поддръжка на клиенти. Ще работим усърдно, за да разрешим всички проблеми с доставката и да гарантираме, че ще получите поръчката си в задоволително състояние.

За повече информация или съдействие относно изпращането и доставката, моля, не се колебайте да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти на info@handn-co.com или +359 89 425 1225 . Ние сме тук, за да помогнем!

Благодарим ви, че избрахте HandN Company Ltd. за вашите нужди за онлайн пазаруване. Оценяваме вашия бизнес!

  • Handn Company Ltd.

    България, Дългопол, Георги Димитров №85, Пощенски код: 9250

  • ТЕЛЕФОН

    +359 894 251 225

  • ЕЛЕКТРОННА ПОЩА

    info@handn-co.com

1 на 3

Форма за контакти