Често задавани въпроси

Често задавани въпроси (ЧЗВ)

 1. Как да направя поръчка? :: За да направите поръчка, просто прегледайте нашия уебсайт, изберете желаните артикули и ги добавете в количката си. Продължете към плащане, където ще въведете вашите данни за доставка и плащане, за да завършите покупката.

 2. Какви методи на плащане приемате? :: Приемаме различни методи на плащане, включително кредитни/дебитни карти (Visa, Mastercard, American Express), PayPal, има и опция за наложен платеж и други сигурни платформи за онлайн плащане.

 3. Сигурна ли е информацията ми за плащане? :: Да, ние даваме приоритет на сигурността на вашата информация за плащане. Нашият уебсайт използва технология за криптиране, за да защити вашите чувствителни данни, като гарантира безопасен и сигурен процес на транзакция.

 4. Как мога да проследя поръчката си? :: След като поръчката ви бъде изпратена, ще получите номер за проследяване по имейл или SMS. Можете да използвате този номер за проследяване, за да наблюдавате състоянието и местоположението на вашия пакет, докато стигне до вас. Ако не сте получили SMS или имейл с номера за проследяване на вашата поръчка, моля, свържете се с нас, за да можем да прегледаме и определим статуса на вашата поръчка.

 5. Каква е вашата политика за доставка? :: Предлагаме стандартни и ускорени опции за доставка, като времето за доставка варира в зависимост от вашето местоположение и избрания метод на доставка. Моля, вижте нашата страница с правила за доставка за подробна информация.

 6. Изпращате ли в международен план? :: Да, предлагаме международна доставка до избрани държави. Тарифите за доставка и времето за доставка може да варират в зависимост от дестинацията. Моля, проверете нашата политика за международна доставка за повече подробности.

 7. Каква е вашата политика за връщане/обмяна? :: Искаме да сте напълно доволни от покупката си. Ако по някаква причина не сте доволни от поръчката си, можете да инициирате връщане или замяна в рамките на 14 дни след получаване на артикула. Моля, прегледайте нашата политика за връщане за критерии за допустимост и инструкции.

 8. Как да се свържа с поддръжката на клиенти? :: Можете да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти чрез имейл на info@handn-co.com или по телефона на +359 89 425 1225 . Нашите специализирани представители са на разположение, за да ви помогнат с всякакви въпроси или притеснения, които може да имате.

 9. Предлагате ли отстъпки или промоции? :: Да, понякога предлагаме отстъпки, промоции и ексклузивни оферти на нашите уважаеми клиенти. Не забравяйте да се абонирате за нашия бюлетин и да ни последвате в социалните медии, за да сте в течение с най-новите оферти.

 10. Мога ли да отменя поръчката си? :: Можете да анулирате поръчката си в рамките на определен срок след направата й, при условие че все още не е обработена или изпратена. Моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти възможно най-скоро, за да поискате анулиране.

 11. Имате ли програма за лоялност? :: Да, имаме програма за лоялност, която награждава постоянните клиенти с изключителни предимства, отстъпки и специални оферти. Регистрирайте се за нашата програма за лоялност, за да започнете да печелите награди от покупките си.

 12. Екологични ли са вашите продукти? :: Стремим се да предлагаме екологични продукти, когато е възможно, и сме ангажирани с устойчивостта. Потърсете нашите етикети за екологични продукти и сертификати за отговарящи на изискванията артикули.

 13. Предлагате ли услуги за опаковане на подаръци? :: В момента тази услуга не е достъпна. Но това ще се промени за много кратко време.

 14. Как да оставя отзив за продукта? :: След като направите покупка, ще получите имейл с покана да оставите отзив за продукта(ите), който сте закупили. Просто следвайте връзката, предоставена в имейла, за да споделите вашите отзиви и опит с нас.

 • Handn Company Ltd.

  България, Дългопол, Георги Димитров №85, Пощенски код: 9250

 • ТЕЛЕФОН

  +359 894 251 225

 • ЕЛЕКТРОННА ПОЩА

  info@handn-co.com

1 на 3

Форма за контакти